YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR


“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyor, büyük önder, Atatürk
Vatanın varsa özgürsün, vatanımız varsa biz varız…
Durum böyleyken, bu kutsal vatanın,hakkaniyetle, liyakat esas alınarak yönetilmesi için gereken ne varsa yapmak her vatan evladı için bir borçtur.
Dün omurgalı sandıklarımız, bugün omurgasız çıkmışsa, dün yönü belli iken, bugün yönünü değiştirip, birilerine payende olup, mecliste yer alabilmek adına, yönünü; hırsı ve koltuk uğruna değiştirmiş ise hiç çekinmeden, sende yönünü vatan sevdalılarının yönüne çevireceksin.
Dün öyleydi, bugün böyle diyenlerin yakasına yapışacak, birlikte hareket edeceksin, meşru dairede hesap soracaksın.
Bu mihvalde takdir edersiniz ki, bugün bu dediklerimi siyasi bir ayağınız olmadan yapmanız çok zor.
Siyasetin dışındaki arkadaşlarımıza oturup bekleyin demiyorum tabiki.
Ancak sağ veya sol cenah diyerek, ki bunu düşünecek zaman bu zaman hiç değil, bu ve bu gibi hususlara takılmadan, geçmişte sağ görüşlü birisinin ülkesinin çıkarları adına sol da yer almasını veya tersi bir durumu yadırgamadan;
Önce ülkem ve vatanım diyenlerin, bana göre gençler başta olmak üzere, dürüst insanların, doğru insanların siyasetin içinde yer alması, çok güzel olacaktır.
Siyasete atılan arkadaşlarımızın, arsızdan, uğursuzdan, siyaseti kendi çıkarları adına kullananlardan, hesap sorması, ülkem adına büyük ve olumlu bir adım olacaktır.
Yine ülkemizin doğru şekilde dürüstce, hakça düzgün bir yörünge üzerinde yönetilmesi ve ülkemizin her alanda gelişmesi adına, ismi veya partisi ne olursa olsun; güzel insanların siyasetin içinde olmasının uygun olacağı kanısındayım.
Son söz olarak;
Önümüzdeki yerel seçimlerden başlayarak, sonrasın’da ise genel seçimler de dahil olmak üzere, yürekli, düzgün ve dürüst insanların ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum. Yarın çok geç olabilir, bugünden itibaren adım atarak çalışmaya başlamalıyız.
Unutmayın; bu ülke bizim, bu cumhuriyet bize emanet…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FRİDA KAHLO

İKİ KAŞ ARASINA BEŞ KURŞUN